marți, 12 aprilie 2011

ADEVARUL DEZVALUIT DESPRE EXTRATERESTRII BENEFICI

                     ADEVARUL DEZVALUIT DESPRE EXTRATERESTRII BENEFICI
"In cadrul acestui ciclu maret care a inceput, descoperim ca exista multe cicluri mai mici. Periodic, vor aparea Intrupari ale Divinului. Aceste Manifestari ale Divinitatii vor evidentia capacitatile umanitatii de a-si realiza in intregime destinul si de a aduce epoca de aur pe Pamant. Aceste vremuri de pace depasesc cu mult o pace politica sau materiala si vor fi unele de iluminare spirituala reala si de evolutie extraordinara a constiintei oamenilor. Chiar in timp ce vom trai pe Pamant in trupurile noastre, vom fi complet constienti de Divinul care exista in noi.Tema principala a urmatoarelor mii de ani va consta in stabilirea pe Pamant a unei civilizatii divine- o civilizatie care sa evolueze intr-o stare de iluminare spirituala. 
Desi astazi probabil ca exista putine persoane iluminate pe Terra, pana la sfarsitul acestui ciclu, fiecare barbat, femeie si copil de pe lume- si fiecare prunc nascut pe lume- vor atinge aceasta stare. De fapt, toti copiii care se vor naste in aceasta lume vor fi deja, de la nastere, inzestrati cu o stare de constiinta superioara. Dar acest lucru se va petrece dupa o perioada ceva mai indelungata. Umanitatea nu va mai avea insa nevoie de mult timp pentru a atinge pacea "cainilor legati in lant"- cu alte cuvinte, pacea politica.
Abundenta materiala si spirituala, sfarsitul saraciei si reformarea Pamantului pentru a atinge o civilizatie durabila vor urma curand. In urmatorul mare ciclu evolutiv, telul cel mai important va fi atingerea de catre toate fiintele umane de pe aceasta planeta, inca din timpul vietii, a starii de iluminare- iar aceasta, dupa ce va fi la inceput o mare aspiratie, va deveni apoi oexperienta comuna. Toata lumea intreaba: "Dupa aceea, ce va mai ramane de realizat? "Mai sunt atat de multe de implinit! Toate lumile uimitoare- toate taramurile celeste subtile- vor fi deschise cunoasterii oamenilor, chiar de cand traiesc pe Pamant. Iar Pamantul va deveni unul dintre marile giuvaiere ale intregului Cosmos. Acesta este destinul sau si al umanitatii.
 Imaginati-va pentru o clipa: in cele din urma, va exista constiinta asistata tehnologic si, totodata, vor exista tehnologii asistate de constiinta. Stiintele pe care le vedem acum ca fiind ale lumii materiale, vor fi intelese ca stiinte complet integrate in cunoasterea spirituala. Aceasta include vindecarea, transportul, generarea de energie, industria, biologia,agricultura- toate aceste domenii vor avea o componenta care va implica spiritualitatea si constiinta.
Aceste stiinte ale constiintei vor imbogati tehnologiile si stiintele lumii materiale. Vom vedea ca fiecare indatorire va oferi ocazia de a pune in practica aceste cunostinte ale constiintei. Si aceasta va conduce la o mare bucurie si la descoperiri minunate. Stadiile timpurii ale pacii pe glob vor fi concomitente cu contactul timpuriu, deschis, cu civilizatiile extraterestre. Va fi un fapt general cunoscut ca nu suntem singuri si ca nu am fost niciodata singuri. Adevarata istorie a umanitatii, inclusiv ciclurile si mileniile in care au existat civilizatii evoluate pe Pamant, care au disparut, va fi facuta cunoscuta tuturor. Aceasta relatie timpurie, inca din preistorie, cu civilizatiile extraterestre va conduce la pace, nu la conflict in spatiu. Vom schimba reciproc ambasadori cu alte popoare din Univers. Stiintele care sunt la origine extraterestre, si care se ocupa de biomasini, inteligenta artificiala, non-localitatea materiei sia mintii, comunicarea prin intermediul tehnologiilor asistate de constiinta la distante mari in spatiu, vor incepe sa fie acceptate si intelese din ce in ce mai mult de oamenii de stiinta si de lideri.
Populatiile lumii vor realiza ca aceste popoare extraterestre si umanitatea sunt una in spirit, in planul constiintei pure, iar stiintele care decurg din cunoasterea profunda a constiintei vor incepe sa fie impartasite in mod liber oamenilor. Vom incepe sa calatorim in spatiu si sa exploram alte lumi, impreuna cu alte civilizatii extraterestre- mai intai cu cele de caresuntem mai apropiate. Vom evolua organic ca popor care calatoreste prin spatiu. Dar nu se va petrece totul deodata.Exista un prag pe care trebuie mai intai sa-l depasim: pacea universala.Vor exista sute de alte praguri si trepte ale relatiilor cu alte civilizatii din Cosmos, care depind complet de nivelul deevolutie al constiintei pe Pamant. Odata cu ridicarea nivelului de constiinta si atingerea iluminarii spirituale, vom puteaintra in contact cu civilizatiile care corespund nivelului atins.Vor fi intotdeauna oameni pe fiecare planeta care vor deveni pionieri ale acestei stari ale constiintei.
In cele din urma,intreaga societate va evolua in aceasta directie. Specia umana va atinge la nivel general stari superioare de constiinta;vom intra in contact cu alte lumi si civilizatii, ai caror locuitori au atins deja cu totii starea de constiinta cosmica. Si vor avea loc schimburi culturale si tehnologice interplanetare.Pe Pamant se va dezvolta o cultura extraordinara si minunata, care va deveni o cultura cosmica. In timp ce prima mie deani a acestei noi epoci va fi marcata de pace si de o civilizatie globala imbelsugata, restul mileniilor vor fi marcate de ocultura cosmica foarte evoluata. In cele din urma, vom evolua suficient pentru a impartasi beneficiile intelepciunii noastrecu alte lumi. Acestea vor afla ca am mai trecut pe acolo, tot asa cum au facut-o aceste civilizatii extraterestre mai varstnice care ne viziteaza astazi. Si tot asa cum noi suntem astazi vizitati de civilizatii care au " format lumi pasnice, vomfi emisarii si paznicii civilizatiilor care se apropie si ele de maturitate. Chiar si obiectele materiale create de societatea noastra vor fi de o calitate atat de ridicata, incat vor avea propria lor constiinta. Va fi la fel ca atunci cand privesti un obiect de arta minunat sau un apus de soare frumos: totul va avea ocalitate celesta asociata, chiar daca este doar un obiect material, atat de minunata va fi indemanarea creatorului sidesignul sau.Vom dezvolta tehnologii care au propria lor viata si constiinta. O calitate inteligenta, constienta ca va exista in aproapeorice vom face- chiar daca astazi mai socotim inca multe lucruri ca fiind "neanimate".Oamenii vor vedea ca nimic nu este cu adevarat neanimat- ca nu exista nimic care sa nu fie viu, sa fie lipsit de fortavitala si inteligenta constienta.Totul are viata, totul este viata si totul este constient- fiecare piatra, fiecare roca minerala, fiecare atom, fiecare foton. Vom intelege asta nu doar ca pe o intelectualizare, ci vor exista implicatii profunde in stiintele lumii fizice.Orasele vor capata structuri celeste, cu o lumina proprie. Totul va avea o energie vitala speciala si o constiinta interna.
Si peste mii de ani, in viitor, Pamantul va deveni o deveni o biosfera minunata, cu o civilizatie umana care confera o calitatedivina, celesta tuturor aspectelor existentiale.Trupul uman va reflecta starea interioara atinsa. Vom ajunge la un nivel de perfectiune in care bolile nu vor mai exista peparcursul vietii. Bolile vor fi foarte rare. Si apoi, ca o persoana sa treaca la urmatorul stadiu, aceasta va fi alegerea sa sivom renunta in mod constient la trupul nostru.La sfarsitul acestui ciclu de mii si mii de ani, fiecare aspect al vietii pe Pamant va deveni divin.
Popoarele extraterestre,fiintele angelice si celeste, oamenii- cu totii se vor percepe reciproc, unii pe altii si vor interactiona.Lumea in care traim astazi, in care un val gros impiedica perceperea acestor alte lumi, se va transforma intr-una aperceptiei si a cunoasterii celeste.In viitor, nu va mai fi nevoie sa ne agatam de ignoranta pentru a ne simti in siguranta. Nu ne vom mai ascunde inignoranta noastra. Nu vom gasi mangaiere in orbire, ci ne vom simti eliberati si ne vom bucura ca putem vedea. Vomintampina cu bratele deschise nu doar fiintele extraterestre si calatoriile interstelare, ci vom vedea si fiintele celeste sivom intra in contact deschis cu ele.Urmeaza o epoca in care fiecare fiinta de pe Pamant va atinge aceasta stare de perceptie si constiinta celesta si va veniclipa in care intreaga noastra civilizatie va alege sa creeze o lume. Vom creea o nava spatiala care va avea o asemeneaforma si textura celesta, incat nava si toata lumea de la bord vor fi in stare de constiinta divina. Si in aceasta stare, vomcalatori in Cosmos ca civilizatie, invatand alte civilizatii printr-un sir neantrerupt de oameni cu o constiinta divina,evoluati.
O parte dintre lucrurile la care suntem martori astazi ne arata viitorul. Cei care au vazut cuvilizatiile extraterestre extremde evoluate care, desi au forma fizica, sunt ferm fixate in constiinta divina, au intrezarit acest viitor al umanitatii.Atunci cand ne vom deplasa de pe Pamant in Cosmos ca popor, complet ancorati in aceasta stare de constiinta divina,vom deveni forta dinamica a unui exemplu pentru ceea ce poate fi atins intr-o buna zi- tot asa cum astazi exista civilizatiicare ne arata cum vom fi si noi in viitor. Prin urmare, acest ciclu minunat continua.Puteti sa va imaginati aceste vremuri? Acesta este destinul rasei umane. Este un destin celest. Vom deveni"extraterestri", intr-o stare de constiinta cosmica.
                 Extras din cartea "ADEVARUL DEZVALUIT DESPRE EXTRATERESTRII BENEFICI"Doctor Steven M. Greer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu